Friday, 18 May 2012

Semoga berjaya..

Assalamualaikum W.B.T ..

hello readers =)

Lama xjenguk blog ni . Al maklumlah , senjak akhir-akhir ni sibuk sangat-sangat seolah2 mengalahkan ahli perniagaan * Actually ce ni y masih belum bijak mengurus masa.. ;P 

Tapi Alhamdulillah, masih dalam keadaan sihat walafiat .

BTW , ce nak ucap selamat menjalani peperiksaan u all y ambik exam  !.

Apa yang PENTING ?

JANGAN lupa study !

" and DOA tu penting .. Jangan lupa tunai kewajipan. InsyaAllah , u all pasti cemerlang ! "
AMIN ..




Wassalam ..

Saturday, 5 May 2012

Hapuskan Rasa ini .

Assalamualaikum W.B.T ..

olaa ..

"There are some things in life that aren’t meant to last. They just take place in our lives so we will be smarter next time".. bestquotes

best kan quote tu ? huhu ..

setelah BERminggu2 xhupdate blog ce ni ,
Today ,sampai lah juga SERU tu untuk sesi kongsi2  ..

Actually , ada something yg bt ce rasa terkilan sangat-sangat hari ni ..
sampai saat ni pun , masih banyak tanda tanya yg masih belum TERjawab dalam kepala hotak ni ..

BUT at da same time,
ce rasa BERsyukur sangat ..
walaupun TERkilan or banyak sangat yg belum terjawab,
ce masi dalam keadaan normal,ok ..

actvty rutin ce d kampung,
playing badminton n chatting wif friend,
buat mood ce arini stabil sepanjang masa walaupun benda tu sentiasa ada d kepala ni..

So, that why lar ce suka sangat balik kampung ..
Tenang dan mendamaikan ..

* Abaikan kesalahan tatabahasa ..*

p/s -> Tolong dan Tolong , JANGAN buat ce rasa bersalah :(




Wassalam ..